mandag 16. mai 2011

Fra Cusco til Lima 16 mai

Da er hoydeoppholdet over, og vi skal snart faa puste igjen!! Skal si at det aa oppholde seg mellom 3400 og 4200 moh kjennes paa kroppen. Naa gleder vi oss veldig til aa komme til lavlandet igjen, og puste inn sjoeluft.

Vi er ydmyke og takknemlige for alt vi har opplevd saa langt, og Peru har vaert veldig spesielt, vi legger nok igjen en del av hjertet vaart her.

For oyeblikket er vi begge litt sentimentale, taarene sitter loest, og nasjonaldagen gjoer jo at vi savner vaare kjaere litt ekstra. Vi har jo ogsaa i aller hoyeste grad faatt erfare hvilket fantastisk land vi bor i, for vi har virkelig sett hvor mye fattigdom og elendighet det er omkring i verden.

Flyet vaart til Lima gaar om tre timer, og vi onsker alle dere der hjemme en fin 17 mai, vi feirer med noen gode kaker vi har siklet paa en stund og Champagne, og et lite tog for to i Limas gater!

2 kommentarer:

  1. Peru høres fantastisk ut slik dere forteller:), igjen for noen opplevelser dere har. tenk nå har dere vært på tur i 2 1/2 mnd.
    gleder meg til å se bilder. god tur videre:)
    Janne

    SvarSlett
  2. Hei på Dere! Vel overstått 17.mai! Og gratulerer med dagen som var Grete!Håper den ble fin på alle måter! Dere har forhåpentligvis fått pusten tilbake! Her var det feiring som seg hør og bør. Hos mor på middag vet du. Nå har Thea reist nordover igjen og kommer ikke hjem før i juli på ferie. men, alt vel.Nyt siste dager i Peru, og god tur til Miami til helga! Klemmer herfra.

    SvarSlett