mandag 2. mai 2011

LA

En hektisk dag, tidlig opp og ut i Beverly Hills i åpen minibuss. På "visitt" hos mange kjente og kjære kjendiser. Artig å se da, men husene var langt fra så innponerende som de ser ut til i Se og Hør.

Så tok vi Metroen til Universal Studios og opplevde noe av filmens virkelighet der. Uheldigvis så streiket begge kameraene våre, så de hemmelighetene får dere aldri se. Vi var på besøk i Haisommer city, King Kong Øya, tunnellbrann, flom, bilulykker, stort sett så opplevde vi det meste av Amerikanske katastrofer. Avsluttet med en liten konsert med Blues Brothers.

Nede på Hollywood Boulevard var det premiere på "Thor" og der var det linet opp med rød løper, gjerder, pressefotografer, og selvfølgelig mange av de vanlige dødelige og oss to da. Vi hadde fin plassering, men så ikke en kjent person, og ingen hadde spesielt fine kjoler heller. Vi var mye finere..... Men vi har sett den røde løperen og hvordan det hele foregår.

Bare for å nevne det, så var det en ørliten bilulykke der nede i går, da kom det 7  store, flotte, ulende brannbiler og ni politibiler, og selvfølgelig store, sterke menn og damer til å ordne opp med EN dame på båre. Dette er helt sant, og kan vel bare skje her i Amerika.

Nå er sekkene pakket for Peru kl. er midnatt her, og drosjen til flyplassen henter oss om 4 timer.



2 kommentarer:

  1. Moro å ha vært i LA :) Husker at vi var skuffet over kjendishusene når vi var der.
    Peru blir nok spennede for dere, god tur og kos dere masse ;) Hilser fra Morten, Truls og Otilie :)

    SvarSlett
  2. Hallo Ladies! Nå er vel LA en saga blott og dere har reist til Peru! Lykke til videre på ferden. Håper kneet er bra Grete! Her går livet sin vante gang. Stemor er plantet og påskeliljene er fjernet for i år. Vi sykler og plukker hvitveis. Pusser på Suzukien og gleder oss til åerts første kjøretur nå. Alt vel med alle. Dere får snøre på dekk skoa og komme dekk til fjels!!

    SvarSlett