torsdag 5. mai 2011

Lima 03.05

Hei igjen!

Ja da er vi paa plass i Lima, vaert her i to hele dager naa og vi synes byen er fantastisk.
Hyggelig lite hotell med flott beliggenhet i Miraflores. Vi har utforsket byens flotte bygninger, baade de veldig gamle, og de mange  Art Deco husene her. Imponerende!! Pyramider, Frans av Asissi kirken med bein og knokler hundretusenvis under i "katakombene" Pluss den ellers saa flotte utsmykkingen i kirken. Og selvfolgelig mye mer.

Vi har ogsaa rukket aa sole oss paa kulesteinstranda i dag, og badet i verdens storste bolger, skummelt. Vannet holdt snaue 20 grader og det var kaldt for de to bortskjemte Fijidamene.

Pepperstek, en flaske rodvin og pannekake med is til dessert sto paa menyen i kveld. og regningen ble paa kr. 200,- Dette er hyggelige priser i forhold til Fiji.

Ellers maa dere vente paa bilder, da vi har problemer med det traadlose nettverket her. Men heng med, vi skriver jo. Kommer nok en hilsen til for vi legger ut paa rundreisen her i Peru og fjellklatringen opp til 4200m.

2 kommentarer:

  1. Hej på er:) Det är så roligt att följa med på allt ni upplever. Gleder mig Grete till att få "livehistorien" över ett glas vin:) Önskar er fortsatt god tur med stor kram från mig i Örebro.

    SvarSlett
  2. Takk Unni! Det gjor jeg ogsa, hyggelig med kommentarene dine! Klem

    SvarSlett