onsdag 13. april 2011

13.04 Bellingen

I dag var tiden inne for en forflytning igjen!
Vi satte oss paa bussen, og denne gangen var maalet vaart bare to timer unna. Vi hadde etter anbefaling fra vaar siste "husvert" booket inn paa atter et backpackerhostel...denne gangen i Bellingen, som er et lite tettsted, langt fra hvite sandstrender.
Kom hit i ettermiddag, og har forelopig bare vaert paa super'n og handlet mat, og laget oss middag paa felleskjokkenet.
Gikk paa den lokale pubben kl 21, men da spilte jazzbandet sin siste laat for kvelden, jaja! Spente paa hva vi vaakner til i morgen.
Men hostellet er trivelig, og beliggenheten sjarmerende.
En elv renner forbi, og vi tenker oss at det blir padling og bading i denne i morgen:-)

4 kommentarer:

  1. Hallo! Håper dere finner noe fint å se i den nye byen! Elvepadling er sikkert ok. Her nærmer det seg påskeferie, og litt huslige sysler er greia. Ute raker vi, for snøen har meltet. Drar til fjels på fredag med vin og gulrotkake i sekken! shallabais!

    SvarSlett
  2. hei igjen.

    Høres spennende ut å besøke steder utenfor vanlig allfarvei. Håper dere sjekker ut at det ikke er krokodiller i elva?? He, he..
    Her er verandaen endelig fri for snø, så nå er møbler og påskeliljer på plass! Kos dere videre.
    Klem fra Hilde E.

    SvarSlett
  3. Høres ut som dere har det helt topp.Heldigvis ser vi slutten på vinteren her hjemme nå og kan sitte og kose oss med en kald en i solveggen.Vi drar ikke til fjells denne påska,orker ikke mere snø i år.

    SvarSlett
  4. Høres såå bra ut alt sammen. Hva med et skilt rundt halsen hvor det står : Jeg heter -----og bor der og der!! Det er fort gjort å glemme hvor man bor når man farter rundt vet dere. Vi vil ha der tilbake.
    Kos der videre.
    klem.

    SvarSlett