torsdag 14. april 2011

Livet er herlig for jentene på landet!

Våknet til en ny strålende dag her i Bellingen, egg og bacon til frokost, vi trengte noe skikkelig i kroppen da vi skulle ut på en lang og hard padletur. Litt korte årer syntes Toril som er vant til å padle kajakk, Grethe padlet mest til høyre. Vakker natur på alle kanter, samt en  flink"padle leder" som fortalte om de store endringene i naturen her siden den hvite mann stormet inn i denne verdensdelen. Store flommer de siste årene gjør at naturen fortsatt endres. Vi stoppet for et bad underveis og møtte på mange "farlige dyr"(se bilde) på padleturen vår.
Etter at denne anstrengende turen, som forøvrig har gitt  Toril senebetennelse eller noe sånt i albuen, la vi oss ved elvebredden og solte oss og badet i 18 graders ferskvann.

Nå skal vi drikke rose vin !!!
Snakkas.

3 kommentarer:

  1. Jeg skal hilse fra Veronica og si at dere burde dra til Baron Bay og Nimbin.Det skal visst ikke være så langt fra der dere er.Der lever de gamle hippiene som på 60-70 tallet.Hun tenkt at det var noe for dere.Lykke til videre.

    SvarSlett
  2. Hallo! Nå vil jeg bare si god påske, for i morra drar vi på hytta. Opp til råtten snø. Ja ja. Hver plass sin sjarm. Alt vel heimen. Thea kommer fra nord i morra. Kos dekk i sola. 12 varme her osgå i dag. Herlig. Klem fra oss alle. Mormor også.

    SvarSlett
  3. Haha, lo godt av Grethe som padlet mest til høyre :)Det ser fantastisk ut der.

    SvarSlett