lørdag 16. april 2011

Fra Bellingen til Yamba

Nok en solfylt dag i Bellingen, og nok et besøk ved elvebredden. Siste skoledag før påske, og det merket vi godt, for nå var alle skolebarna i Bellingen helt oppå oss der vi lå og slikket SOL.

Avreise til Yamba kl 16:20 med en stappfull Greyhoundbuss, ca 2 1/2 times tur. Var booket inn på nok et bacpacker hotell, denne gangen et forholdsvis stort og nytt et. Luksus som lys over sengen og EGET BAD. Men vi trives uten tvil mye bedre på de små litt mer lurvete hotellene, mye mer sjarm og lettere å komme i kontakt med andre backbackere.

I dag våknet vi til en regnværsdag desverre, da det er noen fantastiske strender her. Men vi trøste spiste masse kaker i stedet for å  bade og sole oss. 4 regnsværsdager på 7 uker er ikke noe gråte over.
Vi har spist ferske reker til kvelds (ikke så gode som Bergrens) cola zero som tilbehør, det var deilig.

I morgen går bussen kl 08:05 til Byron Bay!

Ha en fin lørdagskveld!

2 kommentarer:

  1. Hei jenter
    Nå har vi endelig fått smak av "sommer" her også med 17 deilige grader ,og folk tyter ut. Kokeriet var fullpakket i dag, torget kokte av solhungrige mennesker. Dette må nytes så lenge det varer;)
    Grethe: jeg følger med Unn; nå nærmer det seg!! Snakket med Morten på telefon i går, så jeg har kontroll;)
    Dere får prøve å holde ut i regnværet og nyte kakene, men gjerne bytte ut colaen;)..
    Kos dere videre. Klem fra Hilde E.

    SvarSlett
  2. Hei og hå....mens dere opplever all verdens rare ting, så gikk Kristin ut av Farmen i går!:(....må vel bare riste det av seg å gå videre i livet.

    Ellers alt vel i hjem-landet tror jeg. Knall vær, og sånt blir det blide folk av :) Alle tyter ut fra sine hi, og man ser mennesker man ikke har sett siden september 2010.

    Tenker kanskje ekstra mye på dere som er på vei til Fiji snart, og kjenner ett snev av misunnelse :) Men bare av den gode sorten..savner ditt vakre åsyn Toril...og jeg for min del, teller dager til du kommer hjem...hehehehehe. Kos dere alt dere evner og makter...og ha en SUPER påske!! Klem fra Gunn Mari :)

    SvarSlett