lørdag 23. april 2011

Fra Fiji påsken 2011

Ja, vi har fått oss mang en overraskelse på disse backpacker ukene, men dette var vel den største.Et fantastisk Hotel Resort med en luksus vi aldri har sett maken til, og som det faktisk ikke går an beskrive.

Litt morsomt er det at da vi fikk denne bookingen fra Kilroy, ba vi om oppgradering for vi syntes kanskje vi hadde råd til noe litt dyrere. Men bedre sted finnes ikke på Fiji (eller noe annet sted), noe som Taxi sjaføren vår også sa når han kjørte oss hit. "Value for money", sier vi, men dyrt å spise og drikke.

Solen har skint fra en nesten skyfri himmel, men her er skyene gode å ha, sjøen holder bortimot 30 grader, bassengene litt mindre. Det største bassenget her er 150 meter langt, det vi bruker ligger ved stranden, så vi varierer med sjø og innsjø bading.

Området er stort, så vi må lese kart for å finne fram, og vi ble kjørt i bil fram til residensen vår når vi ankom i går kveld.  Vi er så heldige at leiligheten vår har havutsikt.

Etter mange timer på stranden i dag har Toril hatt en god treningsøkt i treningssenteret, men Grethe ville heller svømme enn å svette.

Avsluttet dagen med en god middag og god rødvin.

Vi klyper oss stadig i armen for å forstå at dette er virkelig, og gleder oss til dagene framover.

3 kommentarer:

  1. Ser og høres ut som dere har det helt fantastisk! Og fytti rakkeren - må inrømme at man er mektig misunnelig :-) Kos å kunne følge litt med her hjemmefra også, blant all eksamenslesinga og eksamensfilmjobbinga;-) Håper alt fortsetter å være like herlig som nå, og masse gratulerer som mormor til verdens vakreste lille snelle!

    Mange varme påske-klemmer fra Kalle og Live

    SvarSlett
  2. Hallo! Snart vel overstått påske! Jøss så fint dere har det på Fiji! Virkelig luksus! Det har dere da fortjent! Hjemme fra fjellet vi nå. Strålende dager med sol og avslapping. Pliktene kaller. Jobb i morra. Snakket med Rune og Ida i påsken. Sittet på terassen hjemme i shorts nå. Prøver å bli brun, men det nytter ikke for meg!Kos dere videre. Alt vel med alle. Klemmer!!

    SvarSlett
  3. Haaalllooooo da :) Fiji-jentene. Hvor er bast-skjørtene og alle de innfødt som flyr rundt å varter dere opp???!!?? Når jeg ser bilder derfra, kjenner jeg at jeg skal vurdere å flytte dit! Skal bare få med deg alle jeg er glad i, så er jeg klar. Blir liksom ikke det samme med Granholmen eller Marum når man sammenligner litt...det kribler i hele meg, etter å reise. Det tøffeste er at dere får komme på middag hos de lokale! Ingen turistmaskin med andre ord..
    Her i gamlelandet er det STILLE...men har lest mange fine bøker som jeg skal anbefale til deg når du kommer hjem :) Sånn kan du starte nedtellingen og glede deg..hehehe. Er på jobb sammen med Jeanett som hilser med hele seg. Fortsett å samle minner for livet, ta vare på hverandre, og hold ut :) :) :) hi hi hi....Klem fra Gunn Mari <3

    SvarSlett