søndag 10. april 2011

Fortsettelse Macquaire 11.04.2011

Ja,  som dere forstaar er Australia turen vaar litt paa lykke og fromme. Vi liker oss godt her i denne lille byen Port Macquarie, og blir et par dager til. Flaks at vi datt av bussen akkurat her, og at en hyggelig backpacker mann lette etter kunder. Vi lot oss overbevise og ble med i den lille bussen hans. Fikk skriki oss til tomanns rom (med fire senger) til og med. Det er stort sett bare gutter og jenter paa vaare barns alder her, men vi glir godt inn i miljoet, de fleste syntes at vi er to toeffe damer.

Vi gikk oss skikkelig bort forste kvelden, det blir alt for fort morkt her, og kartet laa paa rommet, pluss at vi ikke hadde noen adresse til backpacker hjemmet heller. En snill dame kjorte oss til "hjemmet vart" for vi hadde heldigvis faatt med oss at det laa en Pizza Hut rett over gaten. Men ikke vaer redde, erfaring gjoer klok, og kartet er naa med alle steder .

Det har vart noen flotte dager paa stranden, store bolger, men vi surfer ikke enda!! Sanden her er hvit og finkornet som melis, og det knirker naar vi gaar i den. Forholdvis lite mennesker paa strendene, det er jo host
her, men for oss varmt nok i massevis. I dag har solen sviktet oss, men vi tror den snart skinner igjen vi da.

Vi spiser godt, og gaar kjempelaaaaange turer, stort sett fordi vi aldri naar rett paa maalet vi har satt oss. Det blir noen lange morsomme omveier, men vi har god tid, skal ikke reise fra Australia for 22.04.2011.

Dette var en hilsen fra denne hyggelige byen, vi er i ferd med aa planlegge ferden videre.

Klem fra oss

2 kommentarer:

  1. Jippi nå er jeg inne igjen..... Flotte reiseskildringer og det er moro å følge dere. Jeg søker meg inn på de stedene dere er på, leser å kikker på bilder. Følger dere tett.
    Kos dere videre og ta vare på hverandre.
    Stor klem fra Torild

    SvarSlett
  2. Virker som dere har det bra og høsten i Australia er bra. Akkurat i dag er det høst her også. Masse artige bilder og reisebrev :-)

    SvarSlett