mandag 4. april 2011

Kina neste!!

Avreise fra Delhi  20.03 kl 11:50 og ankomst Shanghai kl. 20:00. Flyturen gikk fint og vi ankom hotellet som hadde resepsjon uten muggsopplukt, flott rom med rent toalett, varmt vann i dursjen, DYNER i senga og bløte hodeputer for første gang på 15 dager i følge Toril som har snudd og vendt på alle puter siden vi dro hjemmnefra.
Det var fint at puten var i orden, for det trengte Toril. Indiamagen var der på nytt og det meste Toril så av Shanghai det første døgnet var hotelrommet

Grethe dro på tur med "gruppen" til Shanghai museum og Yuanvan garden. Luftet så Toril et kvarters tid , men sengen var bedre enn en kald regnfull Shanghai.

Heldigvis så  var formen bedre neste dag og vi dro på busstur til Wuzhen, en landsby som var bygd i vannet, ca 3000 innbyggere. Så til Hangzhou for å se på Budda Templer, noe annerledes enn Templene i India.

På kvelden var det stor flott middag med hele gjengen, Toril og Grethe satt pent å så på at de andre spiste.
Ble nok sett på som noen ordentlige særinger en kvelden, men heldigvis ble vi friske og fikk skikkelig sansen for Kinamaten og spising med pinner.

Se bilder


2 kommentarer:

  1. Fått dilla på kinamat nå eller mamma?

    SvarSlett
  2. Hei på dere;-)
    Har ventet i spenning på neste kapittel i eventyret deres, og forsto at internettforbindelse ikke var veldig lett å oppdrive i Kina. Ble jo heldigvis oppdatert via Rune. Det er utrolig morsomt å høre fra dere og se alle de flotte bildene!! For en opplevelse det må være! God tur videre!! :-)
    Klem fra Hilde Evensen

    SvarSlett