torsdag 7. april 2011

Newcastle 6-8 april

Bussbiletter med Greyhound bussen er nå kjøpt fra Sydney til Brisbane, avreise fra Sydney onsdag kl 18:00. Første stopp er Newcastle som vi ikke aner noen ting om. Ankom kl 21:05 i bekkmørket. Med friskt mot og tung sekk både foran og bak la vi i vei i feil retning. Heldigvis traff vi på to vaktfolk som sto ute og smugrøykte, og de fikk sendt oss i riktig retning. Etter en drøy times vandring  uten å se et menneske, datt vi over en skikkelig Backpacker bule, alle byens folk mellom 18 og 22 var her. Vi bad om et rom og fikk beskjed om at her kom det til å bli bråk og leven til kl 3. Men utslitte som vi var slo vi til, og vi sov til kl 09:00 uten å plages det minste av den vanvittige støyen.

I dag har vi startet dagen med egg og bacon på en kafe, heiv oss så på en buss,Toril ville gjerne betale, men det fikk hun ikke lov til. Gratis busser her gitt. Så startet dagens vandring (snitt 6 timer pr. dag) følte vi tok kyststien, flotte strende,r høye bølger, fine parker og tomme gater.
Nå tar vi kveldsmaten på rommet, brød med ost og skinke.

(vi storkoser oss med kommentarer som blir lagt inn her på bloggen, fortsett med det kjære venner)

1 kommentar:

  1. Hallo igjen! Takk for sist på skype! Nå har vi feiret mor med god mat og kake! Du sover vel i skrivende stund. Må hvile dere litt mellom alle de lange spaserturene!! Nyt omgivelsene, de ser fine ut!Klem.

    SvarSlett