onsdag 16. mars 2011

Aripura pa vei til Varanasi

Utrolig hvor fort tiden gar, i dag er det onsdag og siste stopp i morgen, for Dehli ogsa Kina, er Varanasi. Vi drar om en time og det er en fire timers busstur , ogsa er det13 timer pa natt tog. Det blir spennende, ettersom vi forstar sover vi i trippelkoyer og det er inger servering pa toget.Og 13 timer kan fort bli 14-15:-).

Bussturen her pa landeveiene er ganske skummelt, en smal stripe med asfalt, og masse motende trafikk, stort busser eller lastebiler. De har kollisjonskurs mot oss helt til siste sekund. Ogsa ligger det ofte noen store kuer midt i veien.Morkekjoringen i gar kveld var noe av det mest skremmende vi har opplevd, men det er noen inmari gode sjaforer her, enda det virker ikke som det fins noen kjoreskoler.

Beklager venner at vi ikke far lagt inn bilder, men det kommer bare vi far tradlost nett verk.Vanskelig nok a fa til dette her.

Hei sa lenge til neste gang og klemmer herfra.

6 kommentarer:

  1. Hei igjen.
    Jeg blir overveldet når jeg leser, høres nesten ut som et eventyr dere er med på.Jeg sier det igjen, vær forsiktig og ta godt vare på hverandre,dere skal være like hele når dere kommer hjem.
    Klem fra Torild

    SvarSlett
  2. Hei
    kjempegøy å følge dere på reisen.Dere får litt av en opplevelse.God tur til Kina

    SvarSlett
  3. Drømte i natt at jeg var i Kina:-) Kanskje vi møtes?? he, he..Klem herfra og take care!! Hilde

    SvarSlett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  5. Hilde og jeg sitter på nattevakt og leser på bloggen dere. Morsom å følge med på en spennende
    reise. Vi er bekymret for trafikken, så for all del kom hele hjem igjen!!! Solen har idag stått høyt på himmelen og vi er optimistiske, at våren kommer.

    SvarSlett