tirsdag 15. mars 2011

Orchha og veien til Agra

Opp og spise en rask frokost for sa a kaste oss i Raftingboaten, tenk at vi skulle rafte for forste gang, og det i India. Utstyrt med svommevest og hjelm kastet vi oss ut i dette eventyret av en ferd nedover elven.(ikke de helt store fossefallene da) Men noen sma, vi var fire fra var gruppe og tre lokale i var bat. Toril slapp a ro for hun var fotograf. Bildene kommer nar vi far tradlost nettverk. Det var en flott tur, de innfodte sto langs elven og tok morgenstellet, og vinket og var blide. Fredelig omgivelser og flott klart vann, vi tok til og med et bad i elven pa turen nedover.
Men vi er aldeles ikke pa noen badeferie, vi er midt i India med Templer pa alle kanter og det er disse som far mest fokus.Temperaturen var oppe i 36 grader, godt og varmt. Idag har vi vart i Khajuraho, og det var veldig interresant, endelig litt erotikk, og det var figurer i alle mulige stillinger, hogd i steinen pa fasaden av templene. (Kama Sutra) Imponerende, vi larte mye her :-)

Turen sluttet med mulighet for shopping i en liten landsby, vi handlet bare rodvin mmmmmmmm. Men vi fikk en del interresante tilbud her. Mannfolkene her er veldig intense og fotfolger oss fra butikk til butikk, slitsomt en mister litt lysten pa a handle.
Vi er tilbake pa hotellet na og her bor vi veldig fint. Vi har en hel liten leilighet, mangler bare kjokken!! Vi bor egentlig midt i en liten landsby, og var pa vandring i den i gaar.Maken til blide gjestfrie folk skal man lete lenge etter. Barna er til a spise opp og spor oss hele tiden hva vi heter, og elsker a bli tatt bilde av.

Klem fra oss  i India og takk til dere som kommenterer, hyggelig for oss!

3 kommentarer:

  1. Hei igjen! Jammen opplever dere mye. Må nok ta turen til India jeg også! Her går livet sin vante gang.Alle har det helt fin. Trene litt jeg nå.Dere får "padle" videre!!God tur1 Take care!!

    SvarSlett
  2. Hei på dere:-) Dagens høydepunkt er å se etter på bloggen deres. Her kan vi rafte i gatene nå om dagen, he,he. Våren er kanskje på vei. Fortsatt god tur!! Klem fra Hilde E.
    Hilde Eian hilser også;-)

    SvarSlett
  3. Utrolig å følge dere.Flotte damer foran byggverket de fleste drømmer om å¨komme til !!! Fikk en oppsummering av gunn mari i dag. Møtte de + barnebarn,da vi var ute og gikk tur i det fine vårværet.Hun fortalte om opplevelser av hvordan indiske menn "ordner" seg. morsomt.
    Gleder meg til fortsettelsen. Take care . suss og klem fra ANN!!!

    SvarSlett