torsdag 17. mars 2011

Den lange togreisen!

Naa er vi el framme i Varanasi, etter en 12 timers tur paa natt tog. Forst en 4 timers busstur...saa dere skjonner vi forflytter oss langt noen ganger.
Denne togturen hadde vi sett fram til med spenning, eller gledegruing! Men det ble vel en slags opptur. I vogna var det 68 senger, 3 i hoyden. Vi hadde alle slags nasjonaliteter rundt oss, som snorket i skjonn forening! Do besoket om morran, etter at de fleste sikkert hadde vert innom, var vel ikke av det beste, men vi fordoyer det meste naa.
Vi har kameraer fulle av bilder, som bare venter paa aa bli lagt ut. Men traadlost nettverk eksisterer praktisk talt ikke pa vaar vei.
Snart skal vi paa baatur paa Ganges, og det skal bli deilig, for dette er den hittil varmeste dagen.
Her i Varnasi er trafikken enda verre enn noe annet sted vi har vert, men vi krysser gata haand i haand:-)
Skip ohoi!!

3 kommentarer:

  1. Skjønner at dere begynner å bli skikkelig "barka"
    backpakkere;-) Håper bare at det ikke frister med et bad i Ganges og at dere fortsetter å leie hverandre. Klem og god tur videre.
    Hilsen Hilde E(vensen)

    SvarSlett
  2. Hallo! ja nå må dere være flinke å løpe fort over gata uten å bli påkjørt! Litt roligere her på Hamar skjønner jeg. Ikke er det så varmt heller. Null i dag. Ikke sol men helt ok. Vi har dety bra alle man. Mor får utskrift av alle brevene deres, slik at hun ser åssen dekk har det! Klems fra oss til dere!

    SvarSlett
  3. Hilde...vi har ikke badet i Ganges, fikk nok naar vi saa at folk tok morgenstellet sitt der, og drakk av vannet..skjonner ikke hva magene deres er laget av!!

    Kristin..hyggelig du skriver ut bloggen til mor, da foler jeg at jeg har kontakt med henne ogsaa:-)Hils

    SvarSlett