fredag 18. mars 2011

Fly til Delhi

Hallo!

Grethe er frisk igjen, naa er det et kvarter til bussen gaar til flyplassen og fly til Delhi neste. Varanasi farvel!!

Klem til alle som folger oss!

18 kommentarer:

  1. God å høre at dere er friske igjen og like hele! Det er så spennedne å høre fra en "helt annen verden". God tur videre:-) Stor klem

    SvarSlett
  2. Godt å høre at du er frisk mamma :) God tur til Kina, veldig moro å følge dere på bloggen :) Morten og Truls hilser så mye!

    SvarSlett
  3. Så flinke dere er til å skildre " lyd og lukter" og andre opplevelser!!! :) :). Merkelig hvor annerledes alt er der hvor dere befinner dere nå...Synes dere er såååå tøffe :) Lykke til på veien videre til Kina :) Klem

    SvarSlett
  4. Skrev en lang komentar tidligere i dag, men måtte tilbakestille passord, så dette er en prøve !!

    SvarSlett
  5. Jøss, det funket.
    Et eventyr er over, og et nytt begynner.China er fantastisk. Også så mye god chinamat da !!!
    Jeg måtte "klype meg i armen" når jeg sto på den chinesiske mur for nøyaktig tre år siden. husker godt svart / hvitt bildene av den chinesiske mur og ganges elva i geografi boka på barneskolen (folkeskolen)Verden har blitt mye mindre. Her går det meste i samme tralten. Var i navnedag til hanna i Hønefoss i går. Stas. Ute kommer våren sakte men sikkert . Tirsdag er det jentetreff hos Hilde.
    Nyt turen videre. Gleder meg til fortsettelsen.

    SvarSlett
  6. 歡迎來到中國 = Velkommen til Kina

    Vi har da lært oss litt språk for å kunne "hjelpe" dere litt på veien.
    謝謝 = takk
    你好 = hei
    哈德 = hade

    Klemmer fra nattevaktene Gunn Mari og Hanne

    SvarSlett
  7. Har dere kulltabeletter?, - sikkert.Dere er jo godt utstyrt.Men: ikke spis lapskaus hver dag :)Bakterieflora'n er vel ikke akkurat som hjemme, men dere blir vel immune etter hvert vil jeg tro... Kommer nok hjem brun, slank og lekker.

    SvarSlett
  8. Godt at du er frisk igjen Grethe, følger dere hver dag på bloggen. Gled dere til å innta Kina, fantastisk land. Klem Marg

    SvarSlett
  9. Ni kan ju skriva en bok om "all världens toaletter" när ni kommer hem. Fortsatt trevlig resa.

    SvarSlett
  10. "Venner for livet" har hatt (sy) møte i kveld i Prinsensgate, og vi følger dere tett og venter spent på bloggen videre..!!! Alle hilser og ønsker dere begge to flotte opplevelser og god tur videre!!!! Klem fra vårs;-)
    Gunn, Ann, Ragnhild, Torild, Elisabeth og Hilde

    Har tatt meg den frihet og hilse fra alle som har gått hjem:))))) Hilde( vertinne)

    SvarSlett
  11. Hilde, takk for at du hilser fra oss som ska tidlig på jobb. Grethe, vi savnet deg i kveld men unner deg turen og gleder oss til å høre "historiene" når du kommer hjem. Vi skal prøve å være helt stille, (hvis vi klarer, hihihi)God tur videre, begge to, og pass godt på hverandre.
    Stor klem fra Torild

    SvarSlett
  12. Hallo! Håper dere har kommet dere trygt til Kina og at dere har det fint! Her tiner sola vinteren vekk, og det er herlig. Fått litt påskefølelse denne uka faktisk. Alt vel her i huset! klemmer fra oss alle til dere.

    SvarSlett
  13. Datasinker som meg sliter med å legge inn kommentar, men nå tror jeg det går:
    Det er morsomt å følge dere i gode og onde dager - synes dere klarer dere bra.Beskrivelsene deres er maleriske og levende, gøy ålese! Gleder meg til flere bilder.

    God tur til Kina fra Mona

    SvarSlett
  14. Hei på dere!
    Godt at alt er bra. Det er kjempe moro å følge dere. Det er flott det dere skriver, og det blir jo en solid reiseskildring til slutt. Det blir vel så mange spennende opplevelser, at det kan være vanskelig å ta det inn over seg med en gang. Dette er jo store greier. Nå venter jeg spent på de neste rapporter fra Kina? God tur videre.

    SvarSlett
  15. Hei til ALLE venner som følger våre tøffe "Globetrottere" på "den store reisen".
    ...fra pt. "sekretæren"
    Jentene er NÅ å betrakte som China Girls. De kom frem til Shanghai på lørdag, til en mer "sivilisert" verden (trodde de). Det er store problemer med både nettverk, koble seg til BLOGGEN, dårlig mobildekning...og litt maten...!
    Søndag ble på nytt "liggedag", med mageonde og oppkast....bassiluskene virvler rundt, selvom de tar ALLE forholdsregler en kan tenke seg.
    De har nå ankommet en liten by, ca 2 timers flyreise fra Shanghai. Her er det VESENTLIG lavere temperatur, så det har blitt investert i både votter og luer, og ulltrøyene nedrerst i sekken er også pakket ut.
    Her skal de være i 2 døgn, før ny flyreise står for tur. Da er neste post på programmet båtcruise, og igjen VELDIG spente på hvilken standard som møter dem.
    Så langt har turen gitt UTROLIG MANGE, FLOTTE og FANTASTISKE opplevelser.
    De STORKOSER seg og ALT er vel.
    Klem i fleng fra jentene til ALLE som følger med.
    - China is now in their hands -

    SvarSlett
  16. Der mamma og Toril, nå fikk jeg endelig lest og kikket gjennom bloggen deres. Mye fine bilder.... ser ut som dere storkoser dere! Sitter i leiligheten nå mor, Anine synes du har mye fin kunst på veggene :)

    Gleder meg til å se flere bilder :) Stoooooooor klem!!!!

    SvarSlett
  17. Tusen takk, Rune, for oppdateringen.Gode nyheter!! Regner jo ikke med at alt går på skinner når det gjelder nettilgang i Kina, men jeg, og sikkert alle andre, venter jo spent på siste nytt fra jentene. Tviler ikke på at "The China girls" har alt under kontroll. Stå på damer!!!, og nyt Kina! Klem fra Hilde E. .. og Bjørn!

    SvarSlett
  18. Godt å bli oppdatert. Bra damene har med votter og ull og vindtett. Jeg har ikke frysi så mye siden jeg var liten, som da vi var i China i samme mnd.
    Klem og gleder meg til å høre mer.
    ANN

    SvarSlett